Blogg
bilde1

Dælenenggata 36 er klar for salgsstart

Vi har lagt siste hånd på verket i Dælenenggata 36 med planting av grønt utenfor. Nå er vi klare for salgsstart lørdag 12. oktober. Bygget ligger i grøntdraget fra Torshovdalen mot sentrum, og er av Aftenposten blitt omtalt som et smykke i byen med sin karakteristiske grønne glassfasade.

Bygget er tegnet av Element Arkitekter, og motivet deres har vært å skape et bygg som kan oppleves som et slags eviggrønt tre. Derfor har du det miljøvennlige treverket mot innsiden og det grønne «løvverket» ut mot vær og vind. Det gule i trapperommet speiler en slags livsnerve.

På toppen finner du en takhage med utsikt over hele Oslo. Den er delt opp i fellessone og privatområder. Perfekt for de som ønsker å dyrke, men elsker å bo midt i byen. Er du interessert i å kjøpe leilighet? Prospekt, og priser finner du på www.d36.no. Visningene starter førstkommende lørdag.

Bak byggingen står Infill AS som spesialiserer seg på byreparasjon og fortetning, blant annet ved å bygge urbane boliger på små og vanskelige tomter. Bygger man tett bygger man samtidig miljøeffektivt og bidrar til bedre ressursutnyttelse. Infill er et Aspelin Ramm-selskap.