Smarte løsninger er lurt…

110523FSF047

Når vi planlegger våre prosjekter, både nybygg og transformasjoner, har vi behov for å finne løsninger som skaper plass. Finnes det funksjoner som vi kan gjøre felles? Finnes det andre løsninger på problemet? Finnes det ideer som vil hjelpe, i første rekke oss, men i neste rekke den som skal bo i boligen? Noen kaller det Compact Living, men vi kaller det vanlig folkevett. Tenk to ganger, en krakk kan også være et bord.

Slik klarer vi å planlegge plassen bedre for deg, og slik kan vi gjøre planløsningene våre så effektive – plassmessig og miljømessig – som mulig. For det vi vet er at de fleste ønsker å ha det romslig, selv om de har skaffet seg en masse ting. Dette er det viktig å tenke gjennom, før man flytter på seg. Ellers sitter du der…

Men vi er arealeffektive på mer enn én måte. Vi liker å bygge på ganske små tomter. Da vi bygget ut prisbelønnede Parkveien 5b/c var tomten til de 9 leilighetene på størrelse med en gjennomsnitts ny bolig fra 80-tallet. Og på toppen bygget vi en hage som er nesten like stor som tomten!